@mastersthesis{pbf:4484, author = {{Parać, Mia}}, title = {{Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:4151, author = {{Križanac, Valentina}}, title = {{Optimiranje proizvodnje zobenog napitka iz zrna zobi te proizvodnja fermentiranog proizvoda}}, } @mastersthesis{pbf:4100, author = {{Ježić, Anja}}, title = {{Sirevi sa smanjenom količinom soli}}, } @mastersthesis{pbf:4013, author = {{Breški, Martina}}, title = {{Jestive pokrivke u mljekarstvu}}, } @mastersthesis{pbf:4083, author = {{Vasiljević, Dorotea}}, title = {{Prihvatljivost napitaka na bazi sirutke tipa Rivella}}, } @mastersthesis{pbf:4075, author = {{Dominko, Anamaria}}, title = {{Proizvodnja i kontrola kvalitete sladoleda King Obsession}}, } @mastersthesis{pbf:3899, author = {{Filipan, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline (Olea europaea) na fizikalnokemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:3855, author = {{Jurec, Iva}}, title = {{Trendovi u proizvodnji funkcionalnih mliječnih proizvoda}}, } @phdthesis{agr:1671, author = {{Matutinović, Siniša}}, title = {{Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira}}, } @mastersthesis{pbf:2686, author = {{Vučemilović, Filip}}, title = {{Fermentacija mješavine kravljeg mlijeka i sojinog napitka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei LC-Y uz jogurtnu kulturu}}, } @mastersthesis{pbf:2660, author = {{Marinčić, Marina}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade}}, } @mastersthesis{pbf:2674, author = {{Telišman, Andrea}}, title = {{Kontrola kvalitete mlijeka iz mljekomata na području Zagrebačke županije}}, } @mastersthesis{pbf:2525, author = {{Tretnjak, Karmela}}, title = {{Određivanje antioksidacijske aktivnosti u kiseloj i slatkoj sirutki}}, } @mastersthesis{pbf:2517, author = {{Zrilić, Matea}}, title = {{Održivost skute pakirane u modificiranoj atmosferi}}, } @mastersthesis{pbf:2726, author = {{Dukarić, Terezija}}, title = {{Fermentacija mješavine kravljeg mlijeka i sojinog napitka probiotičkom bakterijom Lactobacillus acidophilus uz jogurtnu kulturu}}, } @mastersthesis{pbf:139, author = {{Latin, Maja}}, title = {{Fermentacija mlijeka kombuchom}}, } @mastersthesis{pbf:434, author = {{Dujmović, Ana-Marija}}, title = {{Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca}}, } @phdthesis{agr:295, author = {{Rako, Ante}}, title = {{Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja}}, } @mastersthesis{pbf:358, author = {{Zubović, Marija}}, title = {{Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira}}, } @mastersthesis{pbf:742, author = {{Švigir, Irena}}, title = {{Optimiranje proizvodnje sira tipa Mysost i deserta na bazi tog sira}}, } @mastersthesis{pbf:624, author = {{Sokić, Viktorija}}, title = {{Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja probiotičkog fermentiranog mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:570, author = {{Volarić, Veronika}}, title = {{Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja jogurta, kiselog mlijeka, vrhnja i kefira}}, } @mastersthesis{pbf:663, author = {{Mihaljević, Jelena}}, title = {{Utjecaj tehnološke obrade na koncentraciju aflatoksina M1 u mliječnim proizvodima}}, } @mastersthesis{pbf:254, author = {{Pikutić, Marija}}, title = {{Kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata}}, } @mastersthesis{pbf:706, author = {{Mihalić, Vjeran}}, title = {{Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta}}, } @mastersthesis{pbf:305, author = {{Telišman, Andrea}}, title = {{Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom}}, } @mastersthesis{pbf:266, author = {{Jurković, Petra}}, title = {{Usporedba mlijeka kopitara (kobila i magarica) s mlijekom papkara (krava i bivolica)}}, } @mastersthesis{pbf:591, author = {{Vicković, Dolores}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka na tijek fermentacije mlijeka jogurtnom kulturom}}, } @mastersthesis{pbf:628, author = {{Mihaljević, Ivan}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na kvalitetu obranog mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:637, author = {{Grubišić, Ivana}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke}}, } @mastersthesis{pbf:373, author = {{Marković, Ivana}}, title = {{Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:392, author = {{Bašić, Marijela}}, title = {{Pročišćavanje kravljeg kolostruma kontaminiranog antibioticima te izdvajanje imunoglobulina}}, } @mastersthesis{pbf:543, author = {{Knežević, Anja}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka na fermentaciju sirutke acidofilnom i jogurtnom kulturom}}, } @mastersthesis{pbf:605, author = {{Ramljak, Vanja}}, title = {{Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni}}, } @phdthesis{ptfos:658, author = {{Lučan, Mirela}}, title = {{Utjecaj dodatka meda na kinetiku fermentacije i antibakterijska svojstva probiotičkih fermentiranih mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:597, author = {{Mršić, Maja}}, title = {{Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki}}, } @mastersthesis{pbf:845, author = {{Sabljak, Vanja}}, title = {{Određivanje trajnosti tradicionalnog svježeg sira}}, } @mastersthesis{pbf:833, author = {{Sabljak, Vanja}}, title = {{Određivanje trajnosti tradicionalnog svježeg sira}}, } @mastersthesis{pbf:878, author = {{Mlakar, Nikolina}}, title = {{Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način}}, } @phdthesis{pbf:2859, author = {{Barukčić, Irena}}, title = {{Optimiranje djelotvornosti procesa mikrofiltracije i ultrafiltracije sirutke primjenom keramičkih membrana}}, } @mastersthesis{pbf:806, author = {{Sokić, Viktorija}}, title = {{Usporedba određivanja gustoće mlijeka piknometrom i laktodenzimetrom}}, } @phdthesis{pbf:2861, author = {{Lisak Jakopović, Katarina}}, title = {{Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije}}, } @mastersthesis{pbf:928, author = {{Perica, Tomislav}}, title = {{Određivanje trajnosti domaćeg vrhnja}}, } @mastersthesis{pbf:970, author = {{Mihić, Dragana}}, title = {{Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri 40°C}}, } @mastersthesis{pbf:996, author = {{Samardžić, Anđela}}, title = {{Optimiranje voćnih napitaka na bazi slatke rekonstituirane sirutke}}, } @mastersthesis{pbf:949, author = {{Oštarić, Antonija}}, title = {{Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke}}, } @mastersthesis{pbf:937, author = {{Časek, Dražen}}, title = {{Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri temperaturi od 25°C}}, } @mastersthesis{pbf:1069, author = {{Bencek, Monika}}, title = {{Antibiotici u mlijeku}}, } @mastersthesis{pbf:1124, author = {{Božičević, Nikolina}}, title = {{Usporedba metoda određivanja udjela suhe tvari u toplinski obrađenom mlijeku}}, } @mastersthesis{pbf:994, author = {{Legac, Ana}}, title = {{Utjecaj dodatka obranog mlijeka u prahu i sirutke u prahu na viskoznost i senzorska svojstva tekućeg jogurta}}, } @mastersthesis{pbf:1451, author = {{Šućurović, Marija}}, title = {{Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C}}, } @mastersthesis{pbf:1429, author = {{Abramović, Ivana}}, title = {{Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C}}, } @mastersthesis{pbf:1526, author = {{Barjaktarić, Matea}}, title = {{Utjecaj udjela mliječne masti i dodataka sirutke u prahu na viskoznost i senzorska svojstva pitkog jogurta}}, } @mastersthesis{pbf:1365, author = {{Novoselec, Maja}}, title = {{Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode}}, }