pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4351,thesis,"Izolacija i identifikacija Campylobacter spp. iz pilećeg mesa","Furmeg, Sanja",,,,,,,, pbf:4399,thesis,"Utjecaj dodatka smeđe morske alge na kvalitetu sušenih kuhanih i sušenih fermentiranih kobasica","Sačić, Mihaela",,,,,,,, pbf:4411,thesis,"Praćenje kvalitete buđole tijekom skladištenja","Mandić, Ana",,,,,,,, pbf:4343,thesis,"Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu","Majcen, Krešimir",,,,,,,, pbf:4574,thesis,"Kultivirano meso: Pregled novih tehnologija i izazova kod predkomercijalne proizvodnje","Rudnički, Tin",,,,,,,, pbf:4290,dissertation,"Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta","Poljanec, Ivna",,,,,,,, pbf:4224,thesis,"Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta","Vlašić, Antonia",,,,,,,, pbf:4221,thesis,"Utjecaj dodatka lanenog sjemena u ishrani kokoši nesilica na sastav masnih kiselina jaja","Žepina, Maja",,,,,,,, unin:4478,thesis,"Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline","Posavec, Nikola",,,,,,,, unin:4412,thesis,"Hrvatski zaštićeni pršuti","Čikan, Anita",,,,,,,, pbf:4044,thesis,"Kontaminacija mesa mikroorganizmima prilikom proizvodnog procesa i patogeni koji najčešće uzrokuju bolesti kod ljudi","Rogina, Laura",,,,,,,, pbf:3998,thesis,"Utjecaj ubrzanog tova pilića na kvalitetu mesa","Jančec, Lucija",,,,,,,, unin:4496,thesis,"Drniški pršut","Polanović, Ina",,,,,,,, pbf:3983,thesis,"Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka","Fureš, Marinela",,,,,,,, pbf:3854,thesis,"Proteolitički procesi u dimljenom pršutu nakon faze zrenja","Jurković, Karmen",,,,,,,, pbf:3592,thesis,"Utjecaj anatomske lokacije mišića na udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dalmatinskom pršutu nakon faze zrenja","Katavić, Josipa",,,,,,,, pbf:3180,thesis,"Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana","Maslać, Ana",,,,,,,, pbf:3396,thesis,"Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta","Vidinski, Petra",,,,,,,, pbf:3237,thesis,"Utjecaj stupnja oksidacije masti i proteina na boju i teksturu dimljenog pršuta","Mikulić, Ana",,,,,,,, pbf:3004,dissertation,"Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta","Petričević, Sandra",,,,,,,, pbf:2987,thesis,"Udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu","Kuzmić, Ivana",,,,,,,, pbf:2685,thesis,"Utjecaj hranidbe svinja na aromatski profil, sastav masnih kiselina i senzorske karakteris-tike trajnih kobasica","Brljević, Petar",,,,,,,, pbf:2666,thesis,"Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki","Križanović, Romana",,,,,,,, pbf:2667,thesis,"Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu","Zovko, Lucija",,,,,,,, pbf:2707,thesis,"Utjecaj tehnološkog procesa proizvodnje na profil arome suhe šunke","Sivrić, Ivona",,,,,,,, pbf:2554,thesis,"Utjecaj soljenja na kvalitetu sušene šunke","Šepak, Andrea",,,,,,,, pbf:2565,thesis,"Utjecaj dimljenja na kvalitetu sušene šunke","Pehar, Katarina",,,,,,,, pbf:2556,thesis,"Utjecaj različitih načina hranidbe svinja na kvalitetu trajnih kobasica","Barišić, Marija",,,,,,,, pbf:2551,thesis,"Oksidacija masti u mesu i mesnim proizvodima","Novina, Katarina",,,,,,,, pbf:2880,dissertation,"Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe","Janči, Tibor",,,,,,,, pbf:304,thesis,"Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja","Lukač, Magi",,,,,,,, pbf:300,thesis,"Utjecaj dodatka limunske kiseline na svojstva tekućih pasteriziranih jaja tijekom 4 tjedna skladištenja","Vrdoljak, Matea",,,,,,,, pbf:213,thesis,"Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta","Žilić, Ivana",,,,,,,, pbf:119,thesis,"Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu","Perkušić, Ružica",,,,,,,, pbf:277,thesis,"Utjecaj zamrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi iz ekološkog uzgoja","Tadić, Mirna",,,,,,,, pbf:207,thesis,"Utjecaj temperature pečenja na dvopločnom žaru na tvorbu heterocikličkih aromatskih amina u svinje","Zahija, Iva",,,,,,,, pbf:158,thesis,"Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi","Pintarić, Toni",,,,,,,, pbf:94,thesis,"USPOREDBA SASTAVA MESA DIVLJIH I UZGOJENIH FAZANA","Lukić, Katarina",,,,,,,, pbf:90,thesis,"Ispitivanje zdravstvene ispravnosti trajnih mesnih konzervi","Keškić, Marta",,,,,,,, pbf:2893,dissertation,"Prisutnost toksičnih metala kao indikatora zagađenja morskog ekosustava u tkivima kitova zubana (Odontoceti) Jadranskoga mora","Sedak, Marija",,,,,,,, pbf:678,thesis,"Utjecaj smrzavanja visokim tlakom i vakuum smrzavanja na senzorska svojstva pilećeg mesa","Cetin, Sandra",,,,,,,, pbf:31,thesis,"Vakuum hlađenje pilećeg mesa","Miškec, Petra",,,,,,,, pbf:259,thesis,"Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi","Pokec, Lucija",,,,,,,, pbf:290,thesis,"Utjecaj vakuum smrzavanja na kvalitetu pilećeg mesa","Kapo, Azra",,,,,,,, pbf:642,thesis,"Fizikalno-kemijski sastav prsnog mišića kamenjarki (Alectoris gracea) sa četiri različita staništa","Jakopović, Željko",,,,,,,, pbf:599,thesis,"Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu","Vajnaht, Slaven",,,,,,,, pbf:525,thesis,"Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena","Batinić, Josipa",,,,,,,, pbf:451,thesis,"Suvremene metode pakiranja mesa","Fadić, Karlo",,,,,,,, pbf:401,thesis,"Tehnološki procesi u proizvodnji proizvoda od jaja","Lukač, Magi",,,,,,,, pbf:548,thesis,"Udio i stupanj oksidacije masti i sastav masnih kiselina industrijskog i tradicionalnog Baranjskog kulena","Heleš, Sanja",,,,,,,, pbf:483,thesis,"Kvaliteta mesa divljači u Hrvatskoj","Lukić, Katarina",,,,,,,, pbf:393,thesis,"Utjecaj pojedinih čimbenika na kakvoću svinjskog mesa","Banović, Nevenka",,,,,,,, pbf:491,thesis,"Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na kvalitetu pilećeg mesa","Vučilovski, Jasmina",,,,,,,, pbf:479,thesis,"Vakuum hlađenje pilećeg mesa","Perkušić, Ružica",,,,,,,, pbf:859,thesis,"Određivanje hlapivih komponenata arome kulena","Brekalo, Ana",,,,,,,, pbf:695,thesis,"Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu","Cetin, Sandra",,,,,,,, pbf:726,thesis,"Koristi i rizici od crvenog mesa u ljudskoj prehrani","Tomac, Don",,,,,,,, pbf:2869,dissertation,"Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta","Marušić Radovčić, Nives",,,,,,,, pbf:777,thesis,"Kvaliteta mesa tijekom zamrzavanja i skladištenja pri niskim temperaturama","Vajnaht, Slaven",,,,,,,, pbf:2824,dissertation,"Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3 masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja","Petrović, Marinko",,,,,,,, pbf:1287,thesis,"Razlika u proizvodnji između domaćeg i industrijskog kulena","Brekalo, Ana",,,,,,,, pbf:2766,dissertation,"Praćenje nastanka N-nitrozamina u hrani životinjskog podrijetla","Pavlinić Prokurica, Iva",,,,,,,, pbf:2738,dissertation,"Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi","Medić, Helga",,,,,,,,