pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4352,dissertation,"Fitokemijski profil, funkcionalna svojstva i fizikalno-kemijski parametri tradicionalne istarske travarice biske","Hanousek Čiča, Karla",,,,,,,, pbf:4481,dissertation,"Optimiranje komercijalno dostupnih metoda izolacije RNK i detekcija koronavirusa (SARS-COV-2) u lancu hrane","Mlinar, Zdenko",,,,,,,, pbf:4640,thesis,"Uklanjanje fumonizina B1 primjenom otpada riblje industrije","Petrinić, Andrea",,,,,,,, pbf:4391,thesis,"Fermentacija grožđa i elaborat tehničko – tehnološkog rješenja male destilerije","Cvetković, Tea",,,,,,,, pbf:4381,thesis,"Razvoj primjene dviju glikozid hidrolaza - ekspresija saharoza fosforilaze na površini S. cerevisiae i praćenje aktivnosti alfa-amilaze","Lilek, Stela",,,,,,,, pbf:4383,thesis,"Određivanje antimikrobnog djelovanja i minimalne inhibitorne koncentracije hidrofobnih prirodnih niskotemperaturnih eutektičkih otapala","Juričić, Helena",,,,,,,, pbf:4410,thesis,"In vitro adhezija bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka","Ribić, Valentina",,,,,,,, pbf:4358,thesis,"Enterococcus sojevi iz mikrobioma sira","Blagajac, Amalija",,,,,,,, pbf:4483,thesis,"Učinci prenatalne izloženosti α-cipermetrinu na endokrinu disrupciju reprodukcije i razvoja muških potomaka pokusnih štakora","Biličić, Lea",,,,,,,, pbf:4438,thesis,"Biološka evaluacija ferocenskih peptida izvedenih iz ferocenske aminokiseline i hidrofobnih aminokiselina - VAL, LEU I PHE","Dončević, Ana",,,,,,,, pbf:4439,thesis,"Antimikrobna i antioksidacijska aktivnost ferocenskih peptida dobiveni iz ferocen-1,1'-diamina","Cikron, Miriam",,,,,,,, pbf:4648,thesis,"Prijedlog tehničko-tehnološkog rješenja pogona craft pivovare","Ivanešić, Luka",,,,,,,, pbf:4275,thesis,"Antimikrobna aktivnost eteričnog ulja mirte","Kralj, Jadranka",,,,,,,, pbf:4255,thesis,"Kemijske opasnosti u jakim alkoholnim pićima","Ćurin, Ema",,,,,,,, pbf:4337,thesis,"Tehnološki trendovi u prehrambenoj industriji – autmatizacija i robotika","Ljubić, Franko-Dominik",,,,,,,, unin:4323,thesis,"Utjecaj čajne baze na tijek fermentacije te na animikrobnu i antioksidativnu aktivnost kombuche","Mađer, Tamara",,,,,,,, pbf:4008,thesis,"Antimikrobna svojstva macerata imele","Bingula, Paulina Sara",,,,,,,, pbf:3934,thesis,"Određivanje udjela metanola u voćnim rakijama od šljive, jabuke i kruške","Despot, Ana Marija",,,,,,,, pbf:3938,thesis,"Cijanovodična kiselina u jakim alkoholnim pićima","Dutković, Tatjana",,,,,,,, pbf:3813,thesis,"Ispitivanje antioksidacijske, antimikrobne i citotoksične aktivnosti ekstrakta bijele imele (Viscum album L.)","Hasanbegović, Alisa",,,,,,,, pbf:3638,thesis,"Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača","Kantoci, Helena",,,,,,,, pbf:3686,thesis,"Fizikalno – kemijske karakteristike voćnih rakija","Cesar, Petra",,,,,,,, pbf:3552,thesis,"Fizikalno-kemijska karakterizacija macerata imele za proizvodnju rakije biske","Lukin, Priska",,,,,,,, pbf:3567,thesis,"Analiza hlapljivih komponenata rakija od kruške i dunje","Cikron, Miriam",,,,,,,, pbf:3544,thesis,"Fizikalne, kemijske i senzorske karakteristike voćnih rakija s područja Like","Cvetković, Tea",,,,,,,, pbf:3488,thesis,"Alkoholna fermentacija rogača i aroma profil rakije od rogača","Devčić, Borna",,,,,,,, pbf:3066,thesis,"Polifenolni profil Biske","Granić, Dora",,,,,,,, pbf:2989,thesis,"Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske","Filipan, Katarina",,,,,,,, pbf:2920,thesis,"Fitokemijska karakterizacija macerata peteljki grožđa","Barač, Monika",,,,,,,, pbf:2586,thesis,"Utjecaj mikotoksina na feermentacijsku aktivnost bakterija mliječne kiseline","Vrdoljak, Josipa",,,,,,,, pbf:1690,thesis,"Karakterizacija Biske - tradicionalne istarske travarice","Jedrejčić, Petra",,,,,,,, pbf:219,thesis,"Tradicijske metode fermentacije i prirodno kiselo tijesto kao starter za proizvodnju sigurnih i kvalitetnih pekarskih proizvoda produljene trajnosti","Rađenović, Vedran",,,,,,,, pbf:361,thesis,"Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela","Banović, Nevenka",,,,,,,, pbf:472,thesis,"Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela","Banović, Nevenka",,,,,,,, pbf:114,thesis,"Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King","Malnar, Maja",,,,,,,, pbf:215,thesis,"Usporedba fizikalno-kemijskih i senzorskih karakteristika vinskih destilata","Pezer, Martina",,,,,,,, pbf:2882,dissertation,"Proizvodnja S-adenozil-L-metionina pomoću kvasca Pichia stipitis","Križanović, Stela",,,,,,,, pbf:574,thesis,"Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides","Strganac, Goran",,,,,,,, pbf:249,thesis,"Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića","Martinović, Tomislav",,,,,,,, pbf:428,thesis,"Destilacija u proizvodnji jakih alkoholnih pića","Ćapin, Marko",,,,,,,, pbf:846,thesis,"Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica","Ivanuša, Ines",,,,,,,, pbf:758,thesis,"Aromatično i ljekovito bilje u proizvodnji jakih alkoholnih pića","Fiket, Marijana",,,,,,,, pbf:957,thesis,"Polifenolni profil i antioksidativna aktivnost jakih alkoholnih pića proizvedenih na području Republike Hrvatske","Posavec, Sanja",,,,,,,, pbf:1089,thesis,"Biološki aktivni spojevi u jakim alkoholnim pićima","Vrebac, Marija",,,,,,,, pbf:1070,thesis,"Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost","Bartulović, Katarina",,,,,,,, pbf:1003,thesis,"Utjecaj mliječno-kisele fermentacije na antimikrobnu i antioksidativnu aktivnost kiselog tijesta","Kiš, Maja",,,,,,,, pbf:1327,thesis,"Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom rasta u modificiranoj MRS podlozi","Raspović, Ivana",,,,,,,, pbf:1339,thesis,"Primjena kiselog tijesta u proizvodnji peciva","Moćan, Duje",,,,,,,, pbf:1645,thesis,"Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića","Peroš, Ana",,,,,,,,