TY - BOOK ID - ptfos:2834 TI - Hranom do zdravlja : zbornik radova s 14. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa AU - Agić, Alma AU - Badanjak Sabolović, Marija AU - Bečić, Ervina AU - Bečić, Fahir AU - Begović, Mario AU - Brnčić, Mladen AU - Brzović, Petra AU - Čaušević, Benjamin AU - Dedić, Samira AU - Druško, Ivana AU - Dumičić, Gvozden AU - Durmišević, Jasmin AU - Dvojković, Krešimir AU - Džaferović, Aida AU - Fehir Šola, Katarina AU - Fiket, Željka AU - Generalić Mekinić, Ivana AU - Gruevska, Nevena AU - Gvozdić, Vlatka AU - Hasanbašić, Dženana AU - Hodžić, Belma AU - Horvat, Daniela AU - Horvat, Filip AU - Hrnjica, Azira AU - Ibrahimagić, Amir AU - Idrizović, Emina AU - Isaković, Senita AU - Ivančević, Petra AU - Jukić, Huska AU - Kanižai Šarić, Gabriella AU - Karahmet, Enver AU - Kašaj, Mirjana AU - Knežević, Nada AU - Kovač, Ćamka AU - Kovačević Babić, Marija AU - Lenardić Bedenik, Mirjana AU - Majetić, Matej AU - Majić, Ivana AU - Marović, Roko AU - Milijašević-Marčić, Svetlana AU - Muratagić, Ejla AU - Ničević Grassino, Antonela AU - Ninčević Runjić, Tonka AU - Novosel, Dragan AU - Podrug, Roko AU - Popović, Marijana AU - Potočnik, Ivana AU - Prga, Ivana AU - Puntarić, Dinko AU - Rimac Brnčić, Suzana AU - Runjić, Marko AU - Skroza, Danijela AU - Smailović, Ajla AU - Šantić, Ivona AU - Šimat, Vida AU - Šut, Amila AU - Tabaković, Mustafa AU - Tahmaz, Jasmina AU - Urlić, Branimir AU - Veršić Bratinčević, Maja AU - Vidosavljević, Domagoj AU - Vidosavljević, Marina AU - Vorgić, Pamela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4369 TI - Utjecaj konvekcijskog sušenja na kemijski sastav bundeve AU - Šošo, Lea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4446 TI - Izrada planova prehrane za djecu s alergijom na proteine kravljeg mlijeka AU - Gudelj, Adrijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4561 TI - Priprema hrane tehnikama molekularne gastronomije AU - Puškadija, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4220 TI - Kemijski sastav bundeve i njenih nusproizvoda AU - Staničić, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3593 TI - Karakterizacija funkcijonalnih spojeva izoliranih iz espresso kave „Karoma“ i srebrne pokožice kao njenog nusproizvoda AU - Šango, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3536 TI - Pektinski biofilmovi s ugrađenim polifenolnim ekstraktima otpada espresso kave „Karoma“ AU - Špalj, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3525 TI - Kemijski sastav "Karoma" kave i njenih nusproizvoda AU - Šušić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3866 TI - Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa AU - Marić, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3443 TI - Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka AU - Roščić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3816 TI - Ultrazvučna ekstrakcija karotenoida iz kore naranče AU - Marović, Roko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3164 TI - Jestivo cvijeće AU - Jurašinović, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3132 TI - Kulinarske vještine studenata AU - Mohorović, Andrej DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3874 TI - Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima AU - Mandić Andačić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3460 TI - Utjecaj odabira sorte i načina prženja na udio akrilamida u krumpiru AU - Čikeš, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3036 TI - Furani u hrani AU - Dobroslavić, Erika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2706 TI - Antioksidacijska aktivnost zelene salate AU - Marković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1667 TI - Funkcionalna svojstva chia sjemenki AU - Kuraica, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:138 TI - Blanširanje-konvencionalni i novi postupci AU - Dabić, Doris DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:714 TI - Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila AU - Vaško, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:641 TI - Stabilnost prirodnih prehrambenih bojila AU - Šaravanja, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:398 TI - Reakcije preosjetljivosti na hranu AU - Čučković, Florentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:549 TI - Lizozim kao prirodni prehrambeni konzervans AU - Bertović, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:554 TI - Funkcionalna svojstva bobičastog voća AU - Jelovečki, Melita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:447 TI - Biodostupnost cinka AU - Gežin, Laura DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:389 TI - Utjecaj procesa pripreme hrane na stabilnost joda AU - Grgat, Antonija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:556 TI - Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba AU - Milinković, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:530 TI - Interakcija flavonoida kvercetina i kemferola s modelnim lipidnim membranama AU - Maričić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:741 TI - Alergijski potencijal nove hrane AU - Šmuljić, Zrinka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:820 TI - Funkcionalna svojstva keksa s bobičastim voćem AU - Molnar, Dunja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1020 TI - Priprava i funkcionalna svojstva napitaka od brokule AU - Plavotić, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:933 TI - Utjecaj mikrovalne obrade na stabilnost bioaktivnih spojeva u napitku od brokule AU - Velikanja, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1159 TI - Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal celera AU - Milinković, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1129 TI - Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke AU - Bertović, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1288 TI - Mikrokapsuliranje bioaktivnih tvari AU - Bliznac, Marica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1310 TI - Gljive-izvor bioaktivnih tvari AU - Molnar, Dunja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1315 TI - Primjena elektronske paramagnetske rezonancije u prehrambenoj industriji AU - Ivanjko, Magdalena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1847 TI - Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje AU - Penava, Antonia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1592 TI - Antioksidansi u prehrani AU - Horvat, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1577 TI - Funkcionalni proizvodi obogaćeni proteinima sirutke AU - Kolić, Nataša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -