@book{ptfos:2834, author = {{Agić, Alma and Badanjak Sabolović, Marija and Bečić, Ervina and Bečić, Fahir and Begović, Mario and Brnčić, Mladen and Brzović, Petra and Čaušević, Benjamin and Dedić, Samira and Druško, Ivana and Dumičić, Gvozden and Durmišević, Jasmin and Dvojković, Krešimir and Džaferović, Aida and Fehir Šola, Katarina and Fiket, Željka and Generalić Mekinić, Ivana and Gruevska, Nevena and Gvozdić, Vlatka and Hasanbašić, Dženana and Hodžić, Belma and Horvat, Daniela and Horvat, Filip and Hrnjica, Azira and Ibrahimagić, Amir and Idrizović, Emina and Isaković, Senita and Ivančević, Petra and Jukić, Huska and Kanižai Šarić, Gabriella and Karahmet, Enver and Kašaj, Mirjana and Knežević, Nada and Kovač, Ćamka and Kovačević Babić, Marija and Lenardić Bedenik, Mirjana and Majetić, Matej and Majić, Ivana and Marović, Roko and Milijašević-Marčić, Svetlana and Muratagić, Ejla and Ničević Grassino, Antonela and Ninčević Runjić, Tonka and Novosel, Dragan and Podrug, Roko and Popović, Marijana and Potočnik, Ivana and Prga, Ivana and Puntarić, Dinko and Rimac Brnčić, Suzana and Runjić, Marko and Skroza, Danijela and Smailović, Ajla and Šantić, Ivona and Šimat, Vida and Šut, Amila and Tabaković, Mustafa and Tahmaz, Jasmina and Urlić, Branimir and Veršić Bratinčević, Maja and Vidosavljević, Domagoj and Vidosavljević, Marina and Vorgić, Pamela}}, title = {{Hranom do zdravlja : zbornik radova s 14. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa}}, } @mastersthesis{pbf:4369, author = {{Šošo, Lea}}, title = {{Utjecaj konvekcijskog sušenja na kemijski sastav bundeve}}, } @mastersthesis{pbf:4446, author = {{Gudelj, Adrijana}}, title = {{Izrada planova prehrane za djecu s alergijom na proteine kravljeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:4561, author = {{Puškadija, Valentina}}, title = {{Priprema hrane tehnikama molekularne gastronomije}}, } @mastersthesis{pbf:4220, author = {{Staničić, Tea}}, title = {{Kemijski sastav bundeve i njenih nusproizvoda}}, } @mastersthesis{pbf:3593, author = {{Šango, Marina}}, title = {{Karakterizacija funkcijonalnih spojeva izoliranih iz espresso kave „Karoma“ i srebrne pokožice kao njenog nusproizvoda}}, } @mastersthesis{pbf:3536, author = {{Špalj, Sara}}, title = {{Pektinski biofilmovi s ugrađenim polifenolnim ekstraktima otpada espresso kave „Karoma“}}, } @mastersthesis{pbf:3525, author = {{Šušić, Iva}}, title = {{Kemijski sastav "Karoma" kave i njenih nusproizvoda}}, } @phdthesis{pbf:3866, author = {{Marić, Mirela}}, title = {{Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa}}, } @mastersthesis{pbf:3443, author = {{Roščić, Lucija}}, title = {{Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka}}, } @mastersthesis{pbf:3816, author = {{Marović, Roko}}, title = {{Ultrazvučna ekstrakcija karotenoida iz kore naranče}}, } @mastersthesis{pbf:3164, author = {{Jurašinović, Lucija}}, title = {{Jestivo cvijeće}}, } @mastersthesis{pbf:3132, author = {{Mohorović, Andrej}}, title = {{Kulinarske vještine studenata}}, } @phdthesis{pbf:3874, author = {{Mandić Andačić, Ivana}}, title = {{Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima}}, } @mastersthesis{pbf:3460, author = {{Čikeš, Lucija}}, title = {{Utjecaj odabira sorte i načina prženja na udio akrilamida u krumpiru}}, } @mastersthesis{pbf:3036, author = {{Dobroslavić, Erika}}, title = {{Furani u hrani}}, } @mastersthesis{pbf:2706, author = {{Marković, Ivana}}, title = {{Antioksidacijska aktivnost zelene salate}}, } @mastersthesis{pbf:1667, author = {{Kuraica, Ivona}}, title = {{Funkcionalna svojstva chia sjemenki}}, } @mastersthesis{pbf:138, author = {{Dabić, Doris}}, title = {{Blanširanje-konvencionalni i novi postupci}}, } @mastersthesis{pbf:714, author = {{Vaško, Marija}}, title = {{Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila}}, } @mastersthesis{pbf:641, author = {{Šaravanja, Nikolina}}, title = {{Stabilnost prirodnih prehrambenih bojila}}, } @mastersthesis{pbf:398, author = {{Čučković, Florentina}}, title = {{Reakcije preosjetljivosti na hranu}}, } @mastersthesis{pbf:549, author = {{Bertović, Tanja}}, title = {{Lizozim kao prirodni prehrambeni konzervans}}, } @mastersthesis{pbf:554, author = {{Jelovečki, Melita}}, title = {{Funkcionalna svojstva bobičastog voća}}, } @mastersthesis{pbf:447, author = {{Gežin, Laura}}, title = {{Biodostupnost cinka}}, } @mastersthesis{pbf:389, author = {{Grgat, Antonija}}, title = {{Utjecaj procesa pripreme hrane na stabilnost joda}}, } @mastersthesis{pbf:556, author = {{Milinković, Tamara}}, title = {{Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba}}, } @mastersthesis{pbf:530, author = {{Maričić, Maja}}, title = {{Interakcija flavonoida kvercetina i kemferola s modelnim lipidnim membranama}}, } @mastersthesis{pbf:741, author = {{Šmuljić, Zrinka}}, title = {{Alergijski potencijal nove hrane}}, } @mastersthesis{pbf:820, author = {{Molnar, Dunja}}, title = {{Funkcionalna svojstva keksa s bobičastim voćem}}, } @mastersthesis{pbf:1020, author = {{Plavotić, Marina}}, title = {{Priprava i funkcionalna svojstva napitaka od brokule}}, } @mastersthesis{pbf:933, author = {{Velikanja, Maja}}, title = {{Utjecaj mikrovalne obrade na stabilnost bioaktivnih spojeva u napitku od brokule}}, } @mastersthesis{pbf:1159, author = {{Milinković, Tamara}}, title = {{Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal celera}}, } @mastersthesis{pbf:1129, author = {{Bertović, Tanja}}, title = {{Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke}}, } @mastersthesis{pbf:1288, author = {{Bliznac, Marica}}, title = {{Mikrokapsuliranje bioaktivnih tvari}}, } @mastersthesis{pbf:1310, author = {{Molnar, Dunja}}, title = {{Gljive-izvor bioaktivnih tvari}}, } @mastersthesis{pbf:1315, author = {{Ivanjko, Magdalena}}, title = {{Primjena elektronske paramagnetske rezonancije u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{pbf:1847, author = {{Penava, Antonia}}, title = {{Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje}}, } @mastersthesis{pbf:1592, author = {{Horvat, Ivana}}, title = {{Antioksidansi u prehrani}}, } @mastersthesis{pbf:1577, author = {{Kolić, Nataša}}, title = {{Funkcionalni proizvodi obogaćeni proteinima sirutke}}, }