pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2834,book,"Hranom do zdravlja : zbornik radova s 14. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa","Agić, Alma; Badanjak Sabolović, Marija; Bečić, Ervina; Bečić, Fahir; Begović, Mario; Brnčić, Mladen; Brzović, Petra; Čaušević, Benjamin; Dedić, Samira; Druško, Ivana; Dumičić, Gvozden; Durmišević, Jasmin; Dvojković, Krešimir; Džaferović, Aida; Fehir Šola, Katarina; Fiket, Željka; Generalić Mekinić, Ivana; Gruevska, Nevena; Gvozdić, Vlatka; Hasanbašić, Dženana; Hodžić, Belma; Horvat, Daniela; Horvat, Filip; Hrnjica, Azira; Ibrahimagić, Amir; Idrizović, Emina; Isaković, Senita; Ivančević, Petra; Jukić, Huska; Kanižai Šarić, Gabriella; Karahmet, Enver; Kašaj, Mirjana; Knežević, Nada; Kovač, Ćamka; Kovačević Babić, Marija; Lenardić Bedenik, Mirjana; Majetić, Matej; Majić, Ivana; Marović, Roko; Milijašević-Marčić, Svetlana; Muratagić, Ejla; Ničević Grassino, Antonela; Ninčević Runjić, Tonka; Novosel, Dragan; Podrug, Roko; Popović, Marijana; Potočnik, Ivana; Prga, Ivana; Puntarić, Dinko; Rimac Brnčić, Suzana; Runjić, Marko; Skroza, Danijela; Smailović, Ajla; Šantić, Ivona; Šimat, Vida; Šut, Amila; Tabaković, Mustafa; Tahmaz, Jasmina; Urlić, Branimir; Veršić Bratinčević, Maja; Vidosavljević, Domagoj; Vidosavljević, Marina; Vorgić, Pamela",,,,,,,, pbf:4369,thesis,"Utjecaj konvekcijskog sušenja na kemijski sastav bundeve","Šošo, Lea",,,,,,,, pbf:4446,thesis,"Izrada planova prehrane za djecu s alergijom na proteine kravljeg mlijeka","Gudelj, Adrijana",,,,,,,, pbf:4561,thesis,"Priprema hrane tehnikama molekularne gastronomije","Puškadija, Valentina",,,,,,,, pbf:4220,thesis,"Kemijski sastav bundeve i njenih nusproizvoda","Staničić, Tea",,,,,,,, pbf:3593,thesis,"Karakterizacija funkcijonalnih spojeva izoliranih iz espresso kave „Karoma“ i srebrne pokožice kao njenog nusproizvoda","Šango, Marina",,,,,,,, pbf:3536,thesis,"Pektinski biofilmovi s ugrađenim polifenolnim ekstraktima otpada espresso kave „Karoma“","Špalj, Sara",,,,,,,, pbf:3525,thesis,"Kemijski sastav ""Karoma"" kave i njenih nusproizvoda","Šušić, Iva",,,,,,,, pbf:3866,dissertation,"Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa","Marić, Mirela",,,,,,,, pbf:3443,thesis,"Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka","Roščić, Lucija",,,,,,,, pbf:3816,thesis,"Ultrazvučna ekstrakcija karotenoida iz kore naranče","Marović, Roko",,,,,,,, pbf:3164,thesis,"Jestivo cvijeće","Jurašinović, Lucija",,,,,,,, pbf:3132,thesis,"Kulinarske vještine studenata","Mohorović, Andrej",,,,,,,, pbf:3874,dissertation,"Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima","Mandić Andačić, Ivana",,,,,,,, pbf:3460,thesis,"Utjecaj odabira sorte i načina prženja na udio akrilamida u krumpiru","Čikeš, Lucija",,,,,,,, pbf:3036,thesis,"Furani u hrani","Dobroslavić, Erika",,,,,,,, pbf:2706,thesis,"Antioksidacijska aktivnost zelene salate","Marković, Ivana",,,,,,,, pbf:1667,thesis,"Funkcionalna svojstva chia sjemenki","Kuraica, Ivona",,,,,,,, pbf:138,thesis,"Blanširanje-konvencionalni i novi postupci","Dabić, Doris",,,,,,,, pbf:714,thesis,"Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila","Vaško, Marija",,,,,,,, pbf:641,thesis,"Stabilnost prirodnih prehrambenih bojila","Šaravanja, Nikolina",,,,,,,, pbf:398,thesis,"Reakcije preosjetljivosti na hranu","Čučković, Florentina",,,,,,,, pbf:549,thesis,"Lizozim kao prirodni prehrambeni konzervans","Bertović, Tanja",,,,,,,, pbf:554,thesis,"Funkcionalna svojstva bobičastog voća","Jelovečki, Melita",,,,,,,, pbf:447,thesis,"Biodostupnost cinka","Gežin, Laura",,,,,,,, pbf:389,thesis,"Utjecaj procesa pripreme hrane na stabilnost joda","Grgat, Antonija",,,,,,,, pbf:556,thesis,"Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba","Milinković, Tamara",,,,,,,, pbf:530,thesis,"Interakcija flavonoida kvercetina i kemferola s modelnim lipidnim membranama","Maričić, Maja",,,,,,,, pbf:741,thesis,"Alergijski potencijal nove hrane","Šmuljić, Zrinka",,,,,,,, pbf:820,thesis,"Funkcionalna svojstva keksa s bobičastim voćem","Molnar, Dunja",,,,,,,, pbf:1020,thesis,"Priprava i funkcionalna svojstva napitaka od brokule","Plavotić, Marina",,,,,,,, pbf:933,thesis,"Utjecaj mikrovalne obrade na stabilnost bioaktivnih spojeva u napitku od brokule","Velikanja, Maja",,,,,,,, pbf:1159,thesis,"Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal celera","Milinković, Tamara",,,,,,,, pbf:1129,thesis,"Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke","Bertović, Tanja",,,,,,,, pbf:1288,thesis,"Mikrokapsuliranje bioaktivnih tvari","Bliznac, Marica",,,,,,,, pbf:1310,thesis,"Gljive-izvor bioaktivnih tvari","Molnar, Dunja",,,,,,,, pbf:1315,thesis,"Primjena elektronske paramagnetske rezonancije u prehrambenoj industriji","Ivanjko, Magdalena",,,,,,,, pbf:1847,thesis,"Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje","Penava, Antonia",,,,,,,, pbf:1592,thesis,"Antioksidansi u prehrani","Horvat, Ivana",,,,,,,, pbf:1577,thesis,"Funkcionalni proizvodi obogaćeni proteinima sirutke","Kolić, Nataša",,,,,,,,