pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2834,book,"Hranom do zdravlja : zbornik radova s 14. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa","Agić, Alma; Badanjak Sabolović, Marija; Bečić, Ervina; Bečić, Fahir; Begović, Mario; Brnčić, Mladen; Brzović, Petra; Čaušević, Benjamin; Dedić, Samira; Druško, Ivana; Dumičić, Gvozden; Durmišević, Jasmin; Dvojković, Krešimir; Džaferović, Aida; Fehir Šola, Katarina; Fiket, Željka; Generalić Mekinić, Ivana; Gruevska, Nevena; Gvozdić, Vlatka; Hasanbašić, Dženana; Hodžić, Belma; Horvat, Daniela; Horvat, Filip; Hrnjica, Azira; Ibrahimagić, Amir; Idrizović, Emina; Isaković, Senita; Ivančević, Petra; Jukić, Huska; Kanižai Šarić, Gabriella; Karahmet, Enver; Kašaj, Mirjana; Knežević, Nada; Kovač, Ćamka; Kovačević Babić, Marija; Lenardić Bedenik, Mirjana; Majetić, Matej; Majić, Ivana; Marović, Roko; Milijašević-Marčić, Svetlana; Muratagić, Ejla; Ničević Grassino, Antonela; Ninčević Runjić, Tonka; Novosel, Dragan; Podrug, Roko; Popović, Marijana; Potočnik, Ivana; Prga, Ivana; Puntarić, Dinko; Rimac Brnčić, Suzana; Runjić, Marko; Skroza, Danijela; Smailović, Ajla; Šantić, Ivona; Šimat, Vida; Šut, Amila; Tabaković, Mustafa; Tahmaz, Jasmina; Urlić, Branimir; Veršić Bratinčević, Maja; Vidosavljević, Domagoj; Vidosavljević, Marina; Vorgić, Pamela",,,,,,,, pbf:4587,thesis,"Funkcionalna svojstva sjemenke avokada","Garašić, Anja",,,,,,,, pbf:4369,thesis,"Utjecaj konvekcijskog sušenja na kemijski sastav bundeve","Šošo, Lea",,,,,,,, pbf:4220,thesis,"Kemijski sastav bundeve i njenih nusproizvoda","Staničić, Tea",,,,,,,, pbf:4149,thesis,"Sadržaj akrilamida u različitim vrstama kruha nakon tostiranja","Stanković, Ana",,,,,,,, pbf:4086,thesis,"“Opći upitnik o prehrani“ – kvalitativna analiza i procjena znanja u studentskoj populaciji","Blažinčić, Anamaria",,,,,,,, pbf:4022,thesis,"Utjecaj procesa sušenja na antioksidacijsku aktivnost bundeve","Ligutić, Petra",,,,,,,, pbf:3166,thesis,"Kvaliteta i sigurnost sous vide pripremljenog mesa","Dizdarić, Dina",,,,,,,, pbf:3172,thesis,"Utjecaj sous-vide kuhanja na senzorska i nutritivna svojstva različitog povrća","Bašić, Lana",,,,,,,, pbf:3052,thesis,"Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom","Čombor, Marko",,,,,,,, pbf:2524,thesis,"Akrilamidi u pekarskim proizvodima","Beljan, Sabrina",,,,,,,, pbf:2521,thesis,"Akrilamidi u prženim proizvodima","Gunjača, Marija",,,,,,,, pbf:2854,dissertation,"Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske","Badanjak Sabolović, Marija",,,,,,,,