TY - THES ID - pbf:394 TI - Prehrambena i zdravstvena vrijednost mlijeka AU - Kelšin, Karla DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:355 TI - Proizvodnja i karakteristike sira iz mišine AU - Pezer, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2859 TI - Optimiranje djelotvornosti procesa mikrofiltracije i ultrafiltracije sirutke primjenom keramičkih membrana AU - Barukčić, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2861 TI - Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije AU - Lisak Jakopović, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1116 TI - Proizvodnja i karakteristike sira tipa Emmentaler AU - Batinić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1487 TI - Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke AU - Novak, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1314 TI - Sastav i svojstva kravljeg, kozjeg, ovčjeg i majčinog mlijeka AU - Mlakar, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1548 TI - Proizvodnja i kvaliteta sireva s plemenitim plijesnima AU - Mihić, Dragana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1648 TI - Sastav, svojstva i primjena kozjeg mlijeka AU - Časek, Dražen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1563 TI - Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke AU - Samardžić, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1650 TI - Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka AU - Oštarić, Antonija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -