pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:394,thesis,"Prehrambena i zdravstvena vrijednost mlijeka","Kelšin, Karla",,,,,,,, pbf:355,thesis,"Proizvodnja i karakteristike sira iz mišine","Pezer, Martina",,,,,,,, pbf:2859,dissertation,"Optimiranje djelotvornosti procesa mikrofiltracije i ultrafiltracije sirutke primjenom keramičkih membrana","Barukčić, Irena",,,,,,,, pbf:2861,dissertation,"Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije","Lisak Jakopović, Katarina",,,,,,,, pbf:1116,thesis,"Proizvodnja i karakteristike sira tipa Emmentaler","Batinić, Josipa",,,,,,,, pbf:1487,thesis,"Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke","Novak, Ivan",,,,,,,, pbf:1314,thesis,"Sastav i svojstva kravljeg, kozjeg, ovčjeg i majčinog mlijeka","Mlakar, Nikolina",,,,,,,, pbf:1548,thesis,"Proizvodnja i kvaliteta sireva s plemenitim plijesnima","Mihić, Dragana",,,,,,,, pbf:1648,thesis,"Sastav, svojstva i primjena kozjeg mlijeka","Časek, Dražen",,,,,,,, pbf:1563,thesis,"Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke","Samardžić, Anđela",,,,,,,, pbf:1650,thesis,"Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka","Oštarić, Antonija",,,,,,,,