@phdthesis{pbf:4288, author = {{Škegro, Marko}}, title = {{Utjecaj visokoga hidrostatskoga tlaka na kakvoću funkcionalnih napitaka i primjena kemometrije u procjeni njihove kakvoće}}, } @phdthesis{pbf:3866, author = {{Marić, Mirela}}, title = {{Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa}}, } @phdthesis{pbf:3874, author = {{Mandić Andačić, Ivana}}, title = {{Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima}}, } @mastersthesis{zvu:1209, author = {{Jakuš-Šubašić, Sara}}, title = {{Gospodarenje otpadom u konditorskoj industriji}}, } @mastersthesis{zvu:800, author = {{Klečinić, Ivana}}, title = {{Pesticidi i njihov utjecaj na okoliš}}, } @mastersthesis{pbf:120, author = {{Levak, Monika}}, title = {{Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička svojstva i boju mesa}}, } @mastersthesis{pbf:80, author = {{Dorić, Martina}}, title = {{Reološka i teksturna svojstva svježeg soka voća klementine (Citrus x clementina) obrađenog visokim hidrostatskim tlakom}}, } @mastersthesis{pbf:191, author = {{Poturica, Vlatka}}, title = {{Utjecaj obrade visokim hidrostatskim tlakom na reološka i mehanička svojstva soka iz voća kaki (Diospyros kaki)}}, } @mastersthesis{pbf:659, author = {{Lipovac, Sara}}, title = {{Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz vinskog taloga pomoću visokog tlaka}}, } @phdthesis{pbf:2857, author = {{Benković, Maja}}, title = {{Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave}}, } @phdthesis{pbf:2858, author = {{Karlović, Sven}}, title = {{Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta}}, } @phdthesis{pbf:2799, author = {{Bosiljkov, Tomislav}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka}}, } @phdthesis{pbf:2768, author = {{Jurendić, Tomislav}}, title = {{Numerički model procesa sušenja dječje hrane u sušari s valjcima}}, }