@mastersthesis{pbf:4607, author = {{Strbad, Sara}}, title = {{Udio proteina u uzorcima cvjetnog i livadnog meda, te medljikovca iz sezone 2022.}}, } @mastersthesis{pbf:4608, author = {{Telebar, Ivana}}, title = {{Udio proteina u uzorcima uniflornog meda iz sezone 2022.}}, } @mastersthesis{pbf:4663, author = {{Petek, Petra}}, title = {{Udio proteina i prolina u uzorcima cvjetnog i livadnog meda}}, } @mastersthesis{pbf:4380, author = {{Kragić, Karla}}, title = {{Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{pbf:4384, author = {{Šenjug, Dora}}, title = {{Kemijski sastav i antioksidacijska aktivnost divlje jabuke (Malus sylvestris (L.) Mill.)}}, } @mastersthesis{pbf:4372, author = {{Jagodić, Matija}}, title = {{Kemijski sastav mesnih obroka za prehranu sondom}}, } @mastersthesis{pbf:4392, author = {{Đurić, Maria}}, title = {{Sadržaj metala i polumetala u uzorcima sondi namjenjenih enteralnoj prehrani bolesnika}}, } @mastersthesis{pbf:4376, author = {{Blažević, Ivana}}, title = {{Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:4409, author = {{Fabečić, Patricia}}, title = {{Određivanje kemijskog i bioaktivnog sastava zelenih i prženih zrna kave i napitaka smanjenog udjela kafeina}}, } @mastersthesis{pbf:4661, author = {{Novak, Antonela}}, title = {{Procjena navika konzumacije morske ribe u hrvatskoj i određivanje sadržaja elemenata mišićja pridnenih vrsta ribe iz Jadranskoga mora}}, } @phdthesis{pbf:4285, author = {{Gajari, Davorka}}, title = {{Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača}}, } @mastersthesis{pbf:4623, author = {{Pavlović, Mandica}}, title = {{Biološki aktivne tvari iz sekundarnih sirovina}}, } @mastersthesis{pbf:4499, author = {{Antolić, Mihaela}}, title = {{Formulacija funkcionalnih jestivih filmova obogaćenih polifenolnim ekstraktima sekundarnih biljnih sirovina}}, } @mastersthesis{pbf:4316, author = {{Čupić, Anita}}, title = {{Određivanje parametara kvalitete odabranih vrsta meda iz sezone 2021.}}, } @mastersthesis{pbf:4233, author = {{Jukić, Iva}}, title = {{Udio proteina u uzorcima meda}}, } @mastersthesis{pbf:4207, author = {{Mikulić, Nataša}}, title = {{Parametri kvalitete različitih vrsta meda iz sezone 2020.}}, } @mastersthesis{unin:4416, author = {{Burek, Patrick}}, title = {{Razvoj formulacija pralina obogaćenih biljnim ekstraktima}}, } @mastersthesis{pbf:3980, author = {{Osvald, Ena}}, title = {{Imunoenzimske metode u analitici hrane}}, } @mastersthesis{pbf:3941, author = {{Rotim, Karla}}, title = {{Imunoenzimske metode u analitici meda i pčelinjih proizvoda}}, } @mastersthesis{pbf:3897, author = {{Dajčić, Ivana}}, title = {{Utjecaj uvjeta ekstrakcije i hidrolize na izdvajanje kvercetina iz ljuske luka i mahune graška}}, } @mastersthesis{pbf:3776, author = {{Bakir, Lara}}, title = {{Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda}}, } @mastersthesis{pbf:3798, author = {{Štefić, Lora}}, title = {{Inkorporacija ljekovitih biljnih vrsta u sastav konditorskih proizvoda}}, } @mastersthesis{pbf:3825, author = {{Kralj, Jelena}}, title = {{Frakcioniranje polifenolnih spojeva – razvoj metodologije i primjena na mahuni graška}}, } @mastersthesis{pbf:3650, author = {{Perčić, Rebeka}}, title = {{Udio mliječne masti u uzorcima sira}}, } @mastersthesis{pbf:3596, author = {{Glasnović, Monika}}, title = {{Procjena navika, stavova i mišljenja potrošača o medu}}, } @mastersthesis{pbf:3607, author = {{Vranković, Lucija}}, title = {{Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva}}, } @mastersthesis{pbf:3551, author = {{Bernat, Miroslava}}, title = {{Utjecaj prirodnih zamjenskih sladila na bioaktivna i senzorska svojstva čokolada}}, } @mastersthesis{pbf:3466, author = {{Vidaković, Helena}}, title = {{Određivanje alergena kikirikija u uzorcima sladoleda imunoenzimskom metodom}}, } @mastersthesis{pbf:3159, author = {{Krajcer, Petra}}, title = {{Udio proteina u uzorcima visokoproteinskih pločica}}, } @mastersthesis{pbf:3127, author = {{Mikulić, Nataša}}, title = {{Primjena imunoenzimske metode u određivanju alergena kikirikija}}, } @mastersthesis{pbf:3023, author = {{Horvatović, Matea}}, title = {{Imunoenzimska metoda u određivanju alergena mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:3319, author = {{Tolvajčić, Martina}}, title = {{Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom}}, } @mastersthesis{pbf:2942, author = {{Ćurić, Adriana}}, title = {{Imunoenzimska metoda u određivanju alergena kikirikija}}, } @mastersthesis{pbf:2663, author = {{Tišlarić, Zrinka}}, title = {{Određivanje alergena mlijeka ELISA metodom}}, } @mastersthesis{pbf:2546, author = {{Špalj, Sara}}, title = {{Određivanje alergena kikirikija ELISA metodom}}, } @mastersthesis{pbf:2714, author = {{Hršak, Lucija}}, title = {{Primjena ELISA metode u određivanju alergena kikirikija u uzorcima kolača koji sadrže kakaove dijelove}}, } @mastersthesis{pbf:255, author = {{Zeljko, Mladena}}, title = {{Određivanje alergena kikirikija u uzorcima krem proizvoda i čokolada ELISA metodom}}, } @mastersthesis{pbf:170, author = {{Petrić, Josip}}, title = {{Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda}}, } @mastersthesis{pbf:36, author = {{Samodol, Ana}}, title = {{Specifičnosti umami okusnog doživljaja}}, } @phdthesis{pbf:2896, author = {{Jukić Špika, Maja}}, title = {{Karakterizacija i genetička identifikacija djevičanskih maslinovih ulja sorti Oblica i Leccino u dalmatinskim maslinicima}}, } @mastersthesis{pbf:606, author = {{Mekovec, Maja}}, title = {{Luminometrijske metode u kontroli higijene u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{pbf:588, author = {{Margetić, Lana}}, title = {{Učinkovitost panela za senzorsku procjenu meda begrema}}, } @mastersthesis{pbf:562, author = {{Kodrnja, Ana}}, title = {{Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije}}, } @mastersthesis{pbf:614, author = {{Mačković, Nina}}, title = {{Određivanje fenolnih spojeva u različitim vrstama proizvoda od aronije tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti}}, } @mastersthesis{pbf:617, author = {{Shabanaj, Kujtesa}}, title = {{Određivanje parametara kvalitete, udjela ukupnih fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti sokova od aronije}}, } @mastersthesis{pbf:855, author = {{Kolaček, Matea}}, title = {{Procjena učinkovitosti panela za senzorsku procjenu meda}}, } @mastersthesis{pbf:835, author = {{Čalopek, Bruno}}, title = {{Parametri kvalitete medljikovca, cvjetnog livadnog i šumskog meda te različitih vrsta uniflornog meda}}, } @mastersthesis{pbf:736, author = {{Jazbec, Jana}}, title = {{Senzorske značajke medljikovca}}, } @mastersthesis{pbf:2847, author = {{Rupić, Danijela}}, title = {{Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje nitrata u povrću i dječjoj hrani}}, } @mastersthesis{pbf:788, author = {{Pandža, Nevena}}, title = {{Senzorske značajke meda lipe}}, } @mastersthesis{pbf:913, author = {{Lež, Ena}}, title = {{Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda}}, } @mastersthesis{pbf:1028, author = {{Vukičević, Darija}}, title = {{Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda}}, } @mastersthesis{pbf:1098, author = {{Margetić, Lana}}, title = {{Utjecaj temperature na antioksidacijsku aktivnost meda}}, } @mastersthesis{pbf:1115, author = {{Mačković, Nina}}, title = {{Senzorska procjena meda}}, } @phdthesis{pbf:2802, author = {{Bogdanović, Tanja}}, title = {{Procjena parametara kvalitete jadranske bukve (Boops boops) tijekom pohrane na ledu}}, } @mastersthesis{pbf:1454, author = {{Topolovac, Sanda}}, title = {{Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda}}, } @mastersthesis{pbf:1478, author = {{Šančić, Matea}}, title = {{Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja}}, } @mastersthesis{pbf:1344, author = {{Džaferović, Iva}}, title = {{Opisna analiza u senzorskoj procjeni hrane}}, } @mastersthesis{pbf:1250, author = {{Kolaček, Matea}}, title = {{Testovi razlika u senzorskoj procjeni hrane}}, } @mastersthesis{pbf:1362, author = {{Smola, Ivan}}, title = {{Primjena elektronskog jezika u senzorskoj procjeni izotoničnih napitaka}}, } @mastersthesis{pbf:1854, author = {{Šaler, Petra}}, title = {{Primjena elektronskog jezika u senzorskoj procjeni uzoraka bezglutenskog brašna te brašna kojima nije odstranjen gluten}}, } @mastersthesis{pbf:1606, author = {{Zeko, Antonija}}, title = {{ELISA u analitici hrane}}, } @mastersthesis{pbf:1561, author = {{Rako, Antonija}}, title = {{Kromatografske analitičke tehnike}}, } @mastersthesis{pbf:1589, author = {{Vladić, Marija}}, title = {{Kromatografske metode određivanja karotenoida}}, } @mastersthesis{pbf:1558, author = {{Zenuni, Florime}}, title = {{Kromatografske metode određivanja proteina}}, } @phdthesis{pbf:2734, author = {{Marković, Ksenija}}, title = {{Hlapljivi sastojci arome rajčice i njihov utjecaj na senzorska svojstva proizvoda od rajčice}}, }