pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn pbf:4607 thesis "Udio proteina u uzorcima cvjetnog i livadnog meda, te medljikovca iz sezone 2022." "Strbad, Sara" pbf:4608 thesis "Udio proteina u uzorcima uniflornog meda iz sezone 2022." "Telebar, Ivana" pbf:4663 thesis "Udio proteina i prolina u uzorcima cvjetnog i livadnog meda" "Petek, Petra" pbf:4380 thesis "Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj" "Kragić, Karla" pbf:4384 thesis "Kemijski sastav i antioksidacijska aktivnost divlje jabuke (Malus sylvestris (L.) Mill.)" "Šenjug, Dora" pbf:4372 thesis "Kemijski sastav mesnih obroka za prehranu sondom" "Jagodić, Matija" pbf:4392 thesis "Sadržaj metala i polumetala u uzorcima sondi namjenjenih enteralnoj prehrani bolesnika" "Đurić, Maria" pbf:4376 thesis "Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka" "Blažević, Ivana" pbf:4409 thesis "Određivanje kemijskog i bioaktivnog sastava zelenih i prženih zrna kave i napitaka smanjenog udjela kafeina" "Fabečić, Patricia" pbf:4661 thesis "Procjena navika konzumacije morske ribe u hrvatskoj i određivanje sadržaja elemenata mišićja pridnenih vrsta ribe iz Jadranskoga mora" "Novak, Antonela" pbf:4285 dissertation "Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača" "Gajari, Davorka" pbf:4623 thesis "Biološki aktivne tvari iz sekundarnih sirovina" "Pavlović, Mandica" pbf:4499 thesis "Formulacija funkcionalnih jestivih filmova obogaćenih polifenolnim ekstraktima sekundarnih biljnih sirovina" "Antolić, Mihaela" pbf:4316 thesis "Određivanje parametara kvalitete odabranih vrsta meda iz sezone 2021." "Čupić, Anita" pbf:4233 thesis "Udio proteina u uzorcima meda" "Jukić, Iva" pbf:4207 thesis "Parametri kvalitete različitih vrsta meda iz sezone 2020." "Mikulić, Nataša" unin:4416 thesis "Razvoj formulacija pralina obogaćenih biljnim ekstraktima" "Burek, Patrick" pbf:3980 thesis "Imunoenzimske metode u analitici hrane" "Osvald, Ena" pbf:3941 thesis "Imunoenzimske metode u analitici meda i pčelinjih proizvoda" "Rotim, Karla" pbf:3897 thesis "Utjecaj uvjeta ekstrakcije i hidrolize na izdvajanje kvercetina iz ljuske luka i mahune graška" "Dajčić, Ivana" pbf:3776 thesis "Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda" "Bakir, Lara" pbf:3798 thesis "Inkorporacija ljekovitih biljnih vrsta u sastav konditorskih proizvoda" "Štefić, Lora" pbf:3825 thesis "Frakcioniranje polifenolnih spojeva – razvoj metodologije i primjena na mahuni graška" "Kralj, Jelena" pbf:3650 thesis "Udio mliječne masti u uzorcima sira" "Perčić, Rebeka" pbf:3596 thesis "Procjena navika, stavova i mišljenja potrošača o medu" "Glasnović, Monika" pbf:3607 thesis "Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva" "Vranković, Lucija" pbf:3551 thesis "Utjecaj prirodnih zamjenskih sladila na bioaktivna i senzorska svojstva čokolada" "Bernat, Miroslava" pbf:3466 thesis "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima sladoleda imunoenzimskom metodom" "Vidaković, Helena" pbf:3159 thesis "Udio proteina u uzorcima visokoproteinskih pločica" "Krajcer, Petra" pbf:3127 thesis "Primjena imunoenzimske metode u određivanju alergena kikirikija" "Mikulić, Nataša" pbf:3023 thesis "Imunoenzimska metoda u određivanju alergena mlijeka" "Horvatović, Matea" pbf:3319 thesis "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom" "Tolvajčić, Martina" pbf:2942 thesis "Imunoenzimska metoda u određivanju alergena kikirikija" "Ćurić, Adriana" pbf:2663 thesis "Određivanje alergena mlijeka ELISA metodom" "Tišlarić, Zrinka" pbf:2546 thesis "Određivanje alergena kikirikija ELISA metodom" "Špalj, Sara" pbf:2714 thesis "Primjena ELISA metode u određivanju alergena kikirikija u uzorcima kolača koji sadrže kakaove dijelove" "Hršak, Lucija" pbf:255 thesis "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima krem proizvoda i čokolada ELISA metodom" "Zeljko, Mladena" pbf:170 thesis "Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda" "Petrić, Josip" pbf:36 thesis "Specifičnosti umami okusnog doživljaja" "Samodol, Ana" pbf:2896 dissertation "Karakterizacija i genetička identifikacija djevičanskih maslinovih ulja sorti Oblica i Leccino u dalmatinskim maslinicima" "Jukić Špika, Maja" pbf:606 thesis "Luminometrijske metode u kontroli higijene u prehrambenoj industriji" "Mekovec, Maja" pbf:588 thesis "Učinkovitost panela za senzorsku procjenu meda begrema" "Margetić, Lana" pbf:562 thesis "Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije" "Kodrnja, Ana" pbf:614 thesis "Određivanje fenolnih spojeva u različitim vrstama proizvoda od aronije tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti" "Mačković, Nina" pbf:617 thesis "Određivanje parametara kvalitete, udjela ukupnih fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti sokova od aronije" "Shabanaj, Kujtesa" pbf:855 thesis "Procjena učinkovitosti panela za senzorsku procjenu meda" "Kolaček, Matea" pbf:835 thesis "Parametri kvalitete medljikovca, cvjetnog livadnog i šumskog meda te različitih vrsta uniflornog meda" "Čalopek, Bruno" pbf:736 thesis "Senzorske značajke medljikovca" "Jazbec, Jana" pbf:2847 thesis "Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje nitrata u povrću i dječjoj hrani" "Rupić, Danijela" pbf:788 thesis "Senzorske značajke meda lipe" "Pandža, Nevena" pbf:913 thesis "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda" "Lež, Ena" pbf:1028 thesis "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda" "Vukičević, Darija" pbf:1098 thesis "Utjecaj temperature na antioksidacijsku aktivnost meda" "Margetić, Lana" pbf:1115 thesis "Senzorska procjena meda" "Mačković, Nina" pbf:2802 dissertation "Procjena parametara kvalitete jadranske bukve (Boops boops) tijekom pohrane na ledu" "Bogdanović, Tanja" pbf:1454 thesis "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda" "Topolovac, Sanda" pbf:1478 thesis "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja" "Šančić, Matea" pbf:1344 thesis "Opisna analiza u senzorskoj procjeni hrane" "Džaferović, Iva" pbf:1250 thesis "Testovi razlika u senzorskoj procjeni hrane" "Kolaček, Matea" pbf:1362 thesis "Primjena elektronskog jezika u senzorskoj procjeni izotoničnih napitaka" "Smola, Ivan" pbf:1854 thesis "Primjena elektronskog jezika u senzorskoj procjeni uzoraka bezglutenskog brašna te brašna kojima nije odstranjen gluten" "Šaler, Petra" pbf:1606 thesis "ELISA u analitici hrane" "Zeko, Antonija" pbf:1561 thesis "Kromatografske analitičke tehnike" "Rako, Antonija" pbf:1589 thesis "Kromatografske metode određivanja karotenoida" "Vladić, Marija" pbf:1558 thesis "Kromatografske metode određivanja proteina" "Zenuni, Florime" pbf:2734 dissertation "Hlapljivi sastojci arome rajčice i njihov utjecaj na senzorska svojstva proizvoda od rajčice" "Marković, Ksenija"