TY - BOOK ID - ptfos:2834 TI - Hranom do zdravlja : zbornik radova s 14. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa AU - Agić, Alma AU - Badanjak Sabolović, Marija AU - Bečić, Ervina AU - Bečić, Fahir AU - Begović, Mario AU - Brnčić, Mladen AU - Brzović, Petra AU - Čaušević, Benjamin AU - Dedić, Samira AU - Druško, Ivana AU - Dumičić, Gvozden AU - Durmišević, Jasmin AU - Dvojković, Krešimir AU - Džaferović, Aida AU - Fehir Šola, Katarina AU - Fiket, Željka AU - Generalić Mekinić, Ivana AU - Gruevska, Nevena AU - Gvozdić, Vlatka AU - Hasanbašić, Dženana AU - Hodžić, Belma AU - Horvat, Daniela AU - Horvat, Filip AU - Hrnjica, Azira AU - Ibrahimagić, Amir AU - Idrizović, Emina AU - Isaković, Senita AU - Ivančević, Petra AU - Jukić, Huska AU - Kanižai Šarić, Gabriella AU - Karahmet, Enver AU - Kašaj, Mirjana AU - Knežević, Nada AU - Kovač, Ćamka AU - Kovačević Babić, Marija AU - Lenardić Bedenik, Mirjana AU - Majetić, Matej AU - Majić, Ivana AU - Marović, Roko AU - Milijašević-Marčić, Svetlana AU - Muratagić, Ejla AU - Ničević Grassino, Antonela AU - Ninčević Runjić, Tonka AU - Novosel, Dragan AU - Podrug, Roko AU - Popović, Marijana AU - Potočnik, Ivana AU - Prga, Ivana AU - Puntarić, Dinko AU - Rimac Brnčić, Suzana AU - Runjić, Marko AU - Skroza, Danijela AU - Smailović, Ajla AU - Šantić, Ivona AU - Šimat, Vida AU - Šut, Amila AU - Tabaković, Mustafa AU - Tahmaz, Jasmina AU - Urlić, Branimir AU - Veršić Bratinčević, Maja AU - Vidosavljević, Domagoj AU - Vidosavljević, Marina AU - Vorgić, Pamela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4587 TI - Funkcionalna svojstva sjemenke avokada AU - Garašić, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4369 TI - Utjecaj konvekcijskog sušenja na kemijski sastav bundeve AU - Šošo, Lea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4220 TI - Kemijski sastav bundeve i njenih nusproizvoda AU - Staničić, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4149 TI - Sadržaj akrilamida u različitim vrstama kruha nakon tostiranja AU - Stanković, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4086 TI - “Opći upitnik o prehrani“ – kvalitativna analiza i procjena znanja u studentskoj populaciji AU - Blažinčić, Anamaria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4022 TI - Utjecaj procesa sušenja na antioksidacijsku aktivnost bundeve AU - Ligutić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3166 TI - Kvaliteta i sigurnost sous vide pripremljenog mesa AU - Dizdarić, Dina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3172 TI - Utjecaj sous-vide kuhanja na senzorska i nutritivna svojstva različitog povrća AU - Bašić, Lana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3052 TI - Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom AU - Čombor, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2524 TI - Akrilamidi u pekarskim proizvodima AU - Beljan, Sabrina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2521 TI - Akrilamidi u prženim proizvodima AU - Gunjača, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2854 TI - Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske AU - Badanjak Sabolović, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -