@mastersthesis{pbf:394, author = {{Kelšin, Karla}}, title = {{Prehrambena i zdravstvena vrijednost mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:355, author = {{Pezer, Martina}}, title = {{Proizvodnja i karakteristike sira iz mišine}}, } @phdthesis{pbf:2859, author = {{Barukčić, Irena}}, title = {{Optimiranje djelotvornosti procesa mikrofiltracije i ultrafiltracije sirutke primjenom keramičkih membrana}}, } @phdthesis{pbf:2861, author = {{Lisak Jakopović, Katarina}}, title = {{Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije}}, } @mastersthesis{pbf:1116, author = {{Batinić, Josipa}}, title = {{Proizvodnja i karakteristike sira tipa Emmentaler}}, } @mastersthesis{pbf:1487, author = {{Novak, Ivan}}, title = {{Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke}}, } @mastersthesis{pbf:1314, author = {{Mlakar, Nikolina}}, title = {{Sastav i svojstva kravljeg, kozjeg, ovčjeg i majčinog mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:1548, author = {{Mihić, Dragana}}, title = {{Proizvodnja i kvaliteta sireva s plemenitim plijesnima}}, } @mastersthesis{pbf:1648, author = {{Časek, Dražen}}, title = {{Sastav, svojstva i primjena kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:1563, author = {{Samardžić, Anđela}}, title = {{Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke}}, } @mastersthesis{pbf:1650, author = {{Oštarić, Antonija}}, title = {{Zreli sirevi tvrđeg tipa od kravljeg ili ovčjeg mlijeka}}, }