TY - THES ID - agr:2835 TI - Vegetativni rast, prirod i kakvoća ploda breskve (Prunus persica (L.) Batsch.) sorte 'Suncrest' uzgajane ispod fotoselektivih mreža AU - Vuković, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4497 TI - Effect of UV-C irradiation and high hydrostatic pressure on shelf-life and quality of minimally processed potatoes (Solanum tuberosum L.) AU - Pelaić, Zdenka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4384 TI - Kemijski sastav i antioksidacijska aktivnost divlje jabuke (Malus sylvestris (L.) Mill.) AU - Šenjug, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4484 TI - Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka AU - Parać, Mia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4263 TI - Stabilnost minimalno procesirane jabuke tretirane eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis) AU - Brunović, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4232 TI - Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.) različitih koncentracija AU - Štruml, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4257 TI - Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.) AU - Budišćak, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4209 TI - Kemijski sastav lješnjaka iz sezone 2020. AU - Čvrljak, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4173 TI - Određivanje aromatičnih tvari u listu smokve (Ficus carica L.) plinskom kromatografijom uz masenu spektrometriju (GC-MS) AU - Ljubas, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4116 TI - Kemijski sastav jarebike s različitih lokaliteta Gorskog kotara AU - Vlahov, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4021 TI - Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve AU - Šiptar, Paula DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4165 TI - Influence of raw material and processing conditions on shelf-life and quality of minimally processed potato (Solanum tuberosum) AU - Dite Hunjek, Draženka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3974 TI - Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem komorača AU - Šafarić, Dunja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3975 TI - Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog fenolnim ekstraktom komorača AU - Pezelj, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3970 TI - Utjecaj vrste otapala na antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista smokve AU - Štriga, Doroteja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3909 TI - Kemijski sastav tradicionalnih i novih hibridnih sorata pitomog kestena AU - Grünfeld, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:2608 TI - Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova AU - Amidžić Klarić, Daniela AU - Andrašec, Fran AU - Blažic, Roko AU - Barbaro, Tea AU - Bilušković, Andrea AU - Bolanča, Tomislav AU - Brnardić, Ivan AU - Bule, Kristina AU - Bušić, Valentina AU - Crnić, Irena AU - Cvetnić, Matija AU - Čeru, Teja AU - Čošić, Zrinka AU - Dias, Rolando C. S. AU - Dragičević, Petar AU - Dragović-Uzelac, Verica AU - Dujmić, Filip AU - Duplančić, Marina AU - Đikić, Domagoj AU - Ergović Ravančić, Maja AU - Frančić, Tajana AU - Gaberšek, Martin AU - Ganjto, Marin AU - Gilja, Vanja AU - Gomes, Catarina AU - Gosar, Mateja AU - Grba, Darko AU - Grgas, Dijana AU - Grlić, Nikolina AU - Habuda-Stanić, Mirna AU - Holjevac Grgurić, Tamara AU - Husnjak, Bruno AU - Ištuk, Jozo AU - Ivanušić, Sanja AU - Jajčinović, Igor AU - Jakić, Miće AU - Jakobek, Lidija AU - Jokić, Stela AU - Jozinović, Katarina AU - Jozinović, Sandra AU - Jukić, Matea AU - Jukić, Slavica AU - Jurić, Zoran AU - Karnaš, Maja AU - Klarić, Ilija AU - Komes, Draženka AU - Kosar, Vanja AU - Koštić, Ante AU - Kovačević, Antonija AU - Kučić Grgić, Dajana AU - Landeka Dragičević, Tibela AU - Landeka Jurčević, Irena AU - Levaj, Branka AU - Lovrinčić, Ema AU - Lukić, Marija AU - Lukšić, Don Vito AU - Ljubas, Ana AU - Mandura, Ana AU - Marčetić, Helena AU - Markić, Marinko AU - Masand, Vijay H. AU - Mesić, Josip AU - Mikac, Ivan AU - Miler, Miloš AU - Miloloža, Martina AU - Mitar, Anamarija AU - Mrčela, Filipa AU - Mrgan, Ana AU - Nikolić, Kristina AU - Nuić, Ivona AU - Ocelić Bulatović, Vesna AU - Obradović, Valentina AU - Pecikozić, Đurđevka AU - Pelaić, Zdenka AU - Perinović Jozić, Sanja AU - Petravić Tominac, Vlatka AU - Pranjić, Ivona AU - Pravdić, Nikolina AU - Prevarić, Viktorija AU - Prlić Kardum, Jasna AU - Prnjak, Petra AU - Radman, Sanja AU - Rastija, Vesna AU - Repajić, Maja AU - Rogošić, Marko AU - Roje, Vibor AU - Sander, Aleksandra AU - Sigurnjak Bureš, Marija AU - Slatina, Tina AU - Smoljko, Ivana AU - Storić, Mihaela AU - Strelec, Ivica AU - Svitlica, Brankica AU - Šabić Runjavec, Monika AU - Šeremet, Danijela AU - Škrabal, Svjetlana AU - Štefanac, Tea AU - Šubarić, Domagoj AU - Tolić, Kristina AU - Tolić, Mandica-Tamara AU - Tomašić, Vesna AU - Tomas, Marko AU - Trgo, Marina AU - Ugrina, Marin AU - Ukić, Šime AU - Velić, Darko AU - Velić, Natalija AU - Vidović, Elvira AU - Vlašić, Luka AU - Vojvodić Cebin, Aleksandra AU - Vrbanec, Gordana AU - Vrsaljko, Domagoj AU - Vučinić, Valentina AU - Vuković Domanovac, Marija AU - Zelić, Ivana Elizabeta AU - Zrinščak, Stanko AU - Zagajski Kučan, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3790 TI - Kemijski sastav maruna s lokacije Učka-Liganj AU - Žunić, Vesna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3555 TI - Kemijski sastav maruna s otoka Cresa AU - Barišić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3210 TI - Primjena visokog tlaka na minimalnom procesiranom voću i povrću AU - Ljubas, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3357 TI - Utjecaj predtretmana na sastav minimalno procesiranog krumpira prije i nakon termičke obrade AU - Jakupec, Dino DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3136 TI - Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira AU - Dragičević, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1513 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije AU - Popović, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3250 TI - Utjecaj tretmana ultrazvukom visokog intenziteta na kvalitetu i stabilnost minimalno procesiranog krumpira AU - Bebek, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3058 TI - Utjecaj dodatka soka jabuke na sastav i svojstva napitka od lista masline AU - Kirin, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3056 TI - Utjecaj dodatka soka višnje na sastav i svojstva napitka od lista masline AU - Zrinjan, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3296 TI - The effect of blanching treatments on the physico-chemical parameters of a halophyte species (Salicornia ramosissima) AU - Bertoša, Katerina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2636 TI - Promjene fenolnih spojeva modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem uz dodatak maltodekstrina i inulina AU - Dobrinčić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2705 TI - Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem AU - Tuđen, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2558 TI - Fenolni spojevi u procesu sušenja i proizvodnje soka aronije AU - Drkelić, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2576 TI - Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri sniženoj temperaturi AU - Ivanković, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1718 TI - Utjecaj pripreme i stajanja na senzorska svojstva i antioksidacijsku aktivnost napitka od lista masline AU - Novak, Morana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1699 TI - Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline AU - Marić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1689 TI - Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja na sobnoj temperaturi AU - Lončarić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1678 TI - Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi AU - Hajdinjak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2638 TI - Utjecaj starosti krumpira i tehnoloških parametara na kvalitetu minimalno procesiranih krumpira AU - Pranjić, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:312 TI - Antioksidacijski potencijal ukupnih fenola izoliranih iz gloga (Crataegi folium cum flore) primjenom ultrazvuka AU - Ćužić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:118 TI - Određivanje vitamina C u narezanoj jabuci Cripps pink skladištenoj u kontroliranoj atmosferi i sterilnim uvjetima AU - Buljan, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:115 TI - Praćenje mikrobiološke ispravnosti i senzorskih svojstava narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi AU - Hlupić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:112 TI - Praćenje mikrobiološke ispravnosti i senzorskih svojstava narezane jabuke sorte Cripps pink obrađene antioksidansima i skladištene u kontroliranoj atmosferi AU - Drobec, Soledad-Dea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:126 TI - Praćenje parametara boje i teksture narezane jabuke sorte Cripps pink obrađene antioksidansima i skladištene u kontroliranoj atmosferi AU - Gudelj, Anamarija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:173 TI - Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše borovnice AU - Perić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:106 TI - Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše jagode AU - Bebek, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:386 TI - Optimiranje parametara ekstrakcije fenolnih spojeva gloga (Crataegi folium cum flore) primjenom ultrazvuka AU - Bunoza, Dragica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:101 TI - Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi AU - Kobeščak, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:495 TI - Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve AU - Krištić, Tina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:511 TI - Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve AU - Krištić, Tina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:561 TI - Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja AU - Petrušić, Gabrijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:437 TI - Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje AU - Zovko, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2 TI - Kvaliteta stolnog grožđa cultivar Italia uzgojenog ispod plastičnog pokrova u cilju odgode berbe AU - Marasović, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:49 TI - Određivanje ukupnih fenola i antocijana u komini grožđa sorte Merlot AU - Marinčić, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:12 TI - Utjecaj folijarne primjene kalcija i dušika na aromatski profil jabuke AU - Pranjić, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:6 TI - Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova malina tijekom skladštenja AU - Kordić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2888 TI - Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava višnje Maraske sa svojstvima drugih odabranih sorata i ekotipova višnje te njihovih proizvoda AU - Repajić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2886 TI - Optimiranje proizvodnje praha soka višnje Maraske (Prunus cerasus var. Marasca) primjenom sušenja raspršivanjem AU - Elez Garofulić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:292 TI - Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj AU - Solarić, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:656 TI - Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka AU - Lončarić, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:608 TI - Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske) AU - Lovreško, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:613 TI - Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske AU - Studen, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:564 TI - Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja AU - Jauk, Natalija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:610 TI - Utjecaj sorte i područja uzgoja na sastav antocijana i antioksidacijsku aktivnost svježih sokova višnje i višnje Maraske AU - Gundak, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:612 TI - Utjecaj sorte i procesa proizvodnje na parametre kvalitete i biološki aktivne spojeve soka višnje AU - Kušt, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:494 TI - Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.) AU - Vukoje, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:424 TI - Određivanje vitamina C u različitim sortama jabuka AU - Veršec, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:508 TI - Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka AU - Milešević, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:594 TI - Distribucija vitamina C u plodovima četiri sorte jabuka AU - Bačić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2868 TI - Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja AU - Zorić, Zoran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2856 TI - Utjecaj postupka ekstrakcije na sastav i količinu fenolnih spojeva kadulje AU - Dent, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:881 TI - Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja AU - Herceg, Korina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:895 TI - Utjecaj masenog udjela voćne kaše, vrste šećera te vremena skladištenja na kvalitetu i biološki aktivne spojeve želiranih proizvoda od aronije AU - Kićanović, Sanela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:737 TI - Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa AU - Majstorović, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:810 TI - Određivanje vitamina C u soku od naranče AU - Krištić, Tina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:778 TI - Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine AU - Peričić, Nena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:677 TI - Ispitivanje boje i teksture voćnog jogura s kandiranom korom mandarine AU - Burić, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:917 TI - Fizikalna i senzorska svojstva zamrznutih tikvica AU - Huljev, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2844 TI - Usporedba zakonskih propisa o označavanju hrane u Sjedinjenim Američkim Državama i Republici Hrvatskoj s primjerima označavanja AU - Misir, Andreja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:954 TI - Ispitivanje utjecaja sorte i područja uzgoja te procesa proizvodnje na udjel melatonina u sokovima višnje i višnje Maraske AU - Boras, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:946 TI - Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske AU - Lacković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2828 TI - Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina AU - Čosić, Zrinka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1122 TI - Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine AU - Jauk, Natalija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1004 TI - Izolacija steviol-glikozida iz biljke Stevia rebaudiana AU - Filipović, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1439 TI - Utjecaj termina berbe i predtretmana enzimima i ultrazvukom na biološka i fizikalna svojstva soka od mandarine AU - Linardić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2805 TI - Utjecaj sorte i područja uzgoja na senzorska svojstva mandarina i njihovih sokova AU - Putnik, Predrag DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1300 TI - Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive AU - Svetličić, Sanela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1301 TI - Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive AU - Herceg, Korina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1299 TI - Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive AU - Sabljak, Vanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - pbf:3102 TI - Polyphenols and volatiles in fruits of two sour cherry cultivars, some berry fruits and their jams AU - Levaj, Branka AU - Dragović-Uzelac, Verica AU - Delonga, Karmela AU - Kovačević Ganić, Karin AU - Banović, Mara AU - Bursać Kovačević, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - pbf:3092 TI - Evaluation of phenolic content and antioxidant capacity of blueberry cultivars (Vaccinium corymbosum L.) grown in the Northwest Croatia AU - Dragović-Uzelac, Verica AU - Savić, Zvonimir AU - Brala, Ana AU - Levaj, Branka AU - Bursać Kovačević, Danijela AU - Biško, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - pbf:3094 TI - Effect of maturity and geographical region on anthocyanin content of sour cherries (Prunus cerasus var. marasca) AU - Pedisić, Sandra AU - Dragović-Uzelac, Verica AU - Levaj, Branka AU - Škevin, Dubravka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1261 TI - Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode AU - Abramović, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1260 TI - Utjecaj procesa proizvodnje na udio antocijana i ukupnu boju soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.) AU - Barjaktarić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2747 TI - Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C AU - Pedisić, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2734 TI - Hlapljivi sastojci arome rajčice i njihov utjecaj na senzorska svojstva proizvoda od rajčice AU - Marković, Ksenija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -