prikaz prve stranice dokumenta Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog  kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva

Patron, Iva
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Patron, I. (2012). Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452422

Patron, Iva. "Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452422

Patron, Iva. "Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452422

Patron, I. (2012). 'Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452422

Patron I. Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452422

I. Patron, "Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452422

Please login to the repository to save this object to your list.