prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije

Budimir, Irena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Budimir, I. (2012). Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131

Budimir, Irena. "Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131

Budimir, Irena. "Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131

Budimir, I. (2012). 'Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131

Budimir I. Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131

I. Budimir, "Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131

Please login to the repository to save this object to your list.