prikaz prve stranice dokumenta Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade

Škrinjar, Tihana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Škrinjar, T. (2012). Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849

Škrinjar, Tihana. "Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849

Škrinjar, Tihana. "Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849

Škrinjar, T. (2012). 'Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849

Škrinjar T. Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849

T. Škrinjar, "Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849

Please login to the repository to save this object to your list.