prikaz prve stranice dokumenta Dvoenzimski amperometrijski senzor za piruvat s piruvat-oksidazom imobiliziranima u vodljivom sol-gel kompozitu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Dvoenzimski amperometrijski senzor za piruvat s piruvat-oksidazom imobiliziranima u vodljivom sol-gel kompozitu

Gnječ, Lidija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis

Cite this document

Gnječ, L. (2012). Dvoenzimski amperometrijski senzor za piruvat s piruvat-oksidazom imobiliziranima u vodljivom sol-gel kompozitu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277266

Gnječ, Lidija. "Dvoenzimski amperometrijski senzor za piruvat s piruvat-oksidazom imobiliziranima u vodljivom sol-gel kompozitu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277266

Gnječ, Lidija. "Dvoenzimski amperometrijski senzor za piruvat s piruvat-oksidazom imobiliziranima u vodljivom sol-gel kompozitu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277266

Gnječ, L. (2012). 'Dvoenzimski amperometrijski senzor za piruvat s piruvat-oksidazom imobiliziranima u vodljivom sol-gel kompozitu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277266

Gnječ L. Dvoenzimski amperometrijski senzor za piruvat s piruvat-oksidazom imobiliziranima u vodljivom sol-gel kompozitu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277266

L. Gnječ, "Dvoenzimski amperometrijski senzor za piruvat s piruvat-oksidazom imobiliziranima u vodljivom sol-gel kompozitu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277266

Please login to the repository to save this object to your list.