prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala

Pranjić, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis

Cite this document

Pranjić, I. (2012). Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004324

Pranjić, Ivana. "Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004324

Pranjić, Ivana. "Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004324

Pranjić, I. (2012). 'Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004324

Pranjić I. Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004324

I. Pranjić, "Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004324

Please login to the repository to save this object to your list.