University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Paradžik, I. (2016). Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
Paradžik, Ivona. "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
Paradžik, Ivona. "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
Paradžik, I. (2016). 'Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
Paradžik I. Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655
I. Paradžik, "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655