prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura

Ribarić, Lana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Ribarić, L. (2011). Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196

Ribarić, Lana. "Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196

Ribarić, Lana. "Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196

Ribarić, L. (2011). 'Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196

Ribarić L. Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196

L. Ribarić, "Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196

Please login to the repository to save this object to your list.