undergraduate thesis
Potencijal različitih sustava nosača za inkapsulaciju polifenolnog ekstrakta lista maslačka (Taraxacum officinale l.) Ionskim geliranjem

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Habuš, M. (2016). Potencijal različitih sustava nosača za inkapsulaciju polifenolnog ekstrakta lista maslačka (Taraxacum officinale l.) Ionskim geliranjem (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184052

Habuš, Matea. "Potencijal različitih sustava nosača za inkapsulaciju polifenolnog ekstrakta lista maslačka (Taraxacum officinale l.) Ionskim geliranjem." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184052

Habuš, Matea. "Potencijal različitih sustava nosača za inkapsulaciju polifenolnog ekstrakta lista maslačka (Taraxacum officinale l.) Ionskim geliranjem." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184052

Habuš, M. (2016). 'Potencijal različitih sustava nosača za inkapsulaciju polifenolnog ekstrakta lista maslačka (Taraxacum officinale l.) Ionskim geliranjem', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184052

Habuš M. Potencijal različitih sustava nosača za inkapsulaciju polifenolnog ekstrakta lista maslačka (Taraxacum officinale l.) Ionskim geliranjem [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184052

M. Habuš, "Potencijal različitih sustava nosača za inkapsulaciju polifenolnog ekstrakta lista maslačka (Taraxacum officinale l.) Ionskim geliranjem", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184052

Please login to the repository to save this object to your list.