prikaz prve stranice dokumenta Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Tolić, M. T. (2011). Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944767

Tolić, Mandica Tamara. "Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944767

Tolić, Mandica Tamara. "Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944767

Tolić, M. T. (2011). 'Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944767

Tolić MT. Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944767

M. T. Tolić, "Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944767

Please login to the repository to save this object to your list.