prikaz prve stranice dokumenta Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda

Kovač, Nikolina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Kovač, N. (2011). Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144

Kovač, Nikolina. "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144

Kovač, Nikolina. "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144

Kovač, N. (2011). 'Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144

Kovač N. Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144

N. Kovač, "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144

Please login to the repository to save this object to your list.