University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cite this document
Mitton, R. (2010). Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571594
Mitton, Renata. "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571594
Mitton, Renata. "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571594
Mitton, R. (2010). 'Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571594
Mitton R. Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571594
R. Mitton, "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571594