prikaz prve stranice dokumenta Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja

Vrbanić, Željka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Vrbanić, Ž. (2009). Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806552

Vrbanić, Željka. "Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806552

Vrbanić, Željka. "Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806552

Vrbanić, Ž. (2009). 'Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806552

Vrbanić Ž. Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806552

Ž. Vrbanić, "Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806552

Please login to the repository to save this object to your list.