University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Pilić, N. (2008). Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844
Pilić, Nina. "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844
Pilić, Nina. "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844
Pilić, N. (2008). 'Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844
Pilić N. Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844
N. Pilić, "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844