prikaz prve stranice dokumenta Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine

Pilić, Nina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Pilić, N. (2008). Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844

Pilić, Nina. "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844

Pilić, Nina. "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844

Pilić, N. (2008). 'Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844

Pilić N. Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844

N. Pilić, "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844

Please login to the repository to save this object to your list.