prikaz prve stranice dokumenta Raspodjela vremena zadržavanja u membranskom bioreaktoru ovisno o koncentraciji aktivnog mulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Raspodjela vremena zadržavanja u membranskom bioreaktoru ovisno o koncentraciji aktivnog mulja

Ranić, Jelena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Ranić, J. (2008). Raspodjela vremena zadržavanja u membranskom bioreaktoru ovisno o koncentraciji aktivnog mulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:728906

Ranić, Jelena. "Raspodjela vremena zadržavanja u membranskom bioreaktoru ovisno o koncentraciji aktivnog mulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:728906

Ranić, Jelena. "Raspodjela vremena zadržavanja u membranskom bioreaktoru ovisno o koncentraciji aktivnog mulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:728906

Ranić, J. (2008). 'Raspodjela vremena zadržavanja u membranskom bioreaktoru ovisno o koncentraciji aktivnog mulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:728906

Ranić J. Raspodjela vremena zadržavanja u membranskom bioreaktoru ovisno o koncentraciji aktivnog mulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:728906

J. Ranić, "Raspodjela vremena zadržavanja u membranskom bioreaktoru ovisno o koncentraciji aktivnog mulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:728906

Please login to the repository to save this object to your list.