prikaz prve stranice dokumenta Procjena mjerne nesigurnosti određivanja žive u dječjoj hrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Procjena mjerne nesigurnosti određivanja žive u dječjoj hrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom

Pongračić Švarbić, Jasminka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis

Cite this document

Pongračić Švarbić, J. (2008). Procjena mjerne nesigurnosti određivanja žive u dječjoj hrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185663

Pongračić Švarbić, Jasminka. "Procjena mjerne nesigurnosti određivanja žive u dječjoj hrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185663

Pongračić Švarbić, Jasminka. "Procjena mjerne nesigurnosti određivanja žive u dječjoj hrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185663

Pongračić Švarbić, J. (2008). 'Procjena mjerne nesigurnosti određivanja žive u dječjoj hrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185663

Pongračić Švarbić J. Procjena mjerne nesigurnosti određivanja žive u dječjoj hrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185663

J. Pongračić Švarbić, "Procjena mjerne nesigurnosti određivanja žive u dječjoj hrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185663

Please login to the repository to save this object to your list.