University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document
Pap, H. (2007). Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734
Pap, Helena. "Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734
Pap, Helena. "Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734
Pap, H. (2007). 'Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734
Pap H. Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734
H. Pap, "Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734