prikaz prve stranice dokumenta Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.)

Šeler, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Šeler, A. (2007). Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165413

Šeler, Ana. "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165413

Šeler, Ana. "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165413

Šeler, A. (2007). 'Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165413

Šeler A. Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165413

A. Šeler, "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165413

Please login to the repository to save this object to your list.