University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering
Cite this document
Šteib, M. (2007). Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614
Šteib, Marina. "Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614
Šteib, Marina. "Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614
Šteib, M. (2007). 'Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614
Šteib M. Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614
M. Šteib, "Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614