prikaz prve stranice dokumenta Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja

Jerić, Lana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Jerić, L. (2007). Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863

Jerić, Lana. "Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863

Jerić, Lana. "Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863

Jerić, L. (2007). 'Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863

Jerić L. Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863

L. Jerić, "Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863

Please login to the repository to save this object to your list.