prikaz prve stranice dokumenta Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom

Momčilović, Aleksandra
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering

Cite this document

Momčilović, A. (2006). Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Momčilović, Aleksandra. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Momčilović, Aleksandra. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Momčilović, A. (2006). 'Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Momčilović A. Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

A. Momčilović, "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Please login to the repository to save this object to your list.