University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Oil and Fat Technology
Cite this document
Ptiček, T. (2006). Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713
Ptiček, Tanja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713
Ptiček, Tanja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713
Ptiček, T. (2006). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713
Ptiček T. Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713
T. Ptiček, "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713