University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation
Cite this document
Vrbić, I. (2006). Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514
Vrbić, Ivan. "Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514
Vrbić, Ivan. "Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514
Vrbić, I. (2006). 'Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514
Vrbić I. Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514
I. Vrbić, "Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514