prikaz prve stranice dokumenta Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica

Vrbić, Ivan
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Vrbić, I. (2006). Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514

Vrbić, Ivan. "Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514

Vrbić, Ivan. "Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514

Vrbić, I. (2006). 'Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514

Vrbić I. Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514

I. Vrbić, "Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514

Please login to the repository to save this object to your list.