master's thesis
Priprava prirodnih eutektičnih otapala i njihova primjena u krioprotekciji stanične linije

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Ivanjko, N. (2016). Priprava prirodnih eutektičnih otapala i njihova primjena u krioprotekciji stanične linije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232952

Ivanjko, Natalia. "Priprava prirodnih eutektičnih otapala i njihova primjena u krioprotekciji stanične linije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232952

Ivanjko, Natalia. "Priprava prirodnih eutektičnih otapala i njihova primjena u krioprotekciji stanične linije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232952

Ivanjko, N. (2016). 'Priprava prirodnih eutektičnih otapala i njihova primjena u krioprotekciji stanične linije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232952

Ivanjko N. Priprava prirodnih eutektičnih otapala i njihova primjena u krioprotekciji stanične linije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232952

N. Ivanjko, "Priprava prirodnih eutektičnih otapala i njihova primjena u krioprotekciji stanične linije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232952

Please login to the repository to save this object to your list.