prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja

Beneti, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Beneti, L. (2006). Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683

Beneti, Lucija. "Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683

Beneti, Lucija. "Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683

Beneti, L. (2006). 'Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683

Beneti L. Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683

L. Beneti, "Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683

Please login to the repository to save this object to your list.