prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice

Golubovac, Natalija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Golubovac, N. (2004). Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278

Golubovac, Natalija. "Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278

Golubovac, Natalija. "Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278

Golubovac, N. (2004). 'Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278

Golubovac N. Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2004 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278

N. Golubovac, "Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2004. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278

Please login to the repository to save this object to your list.