prikaz prve stranice dokumenta Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja

Bukulin, Jurica
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Bukulin, J. (2005). Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366

Bukulin, Jurica. "Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366

Bukulin, Jurica. "Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366

Bukulin, J. (2005). 'Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366

Bukulin J. Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366

J. Bukulin, "Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366

Please login to the repository to save this object to your list.