prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja

Bačić, Lidija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Bačić, L. (2005). Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

Bačić, Lidija. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

Bačić, Lidija. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

Bačić, L. (2005). 'Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

Bačić L. Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

L. Bačić, "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

Please login to the repository to save this object to your list.