prikaz prve stranice dokumenta Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije

Bosiljkov, Tomislav
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Bosiljkov, T. (2005). Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174

Bosiljkov, Tomislav. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174

Bosiljkov, Tomislav. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174

Bosiljkov, T. (2005). 'Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174

Bosiljkov T. Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174

T. Bosiljkov, "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174

Please login to the repository to save this object to your list.