prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari

Kurtoić, Domagoj
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Kurtoić, D. (2017). Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814

Kurtoić, Domagoj. "Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814

Kurtoić, Domagoj. "Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814

Kurtoić, D. (2017). 'Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814

Kurtoić D. Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814

D. Kurtoić, "Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814

Please login to the repository to save this object to your list.