prikaz prve stranice dokumenta Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Marin, P. (2018). Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Marin, Petra. "Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Marin, Petra. "Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Marin, P. (2018). 'Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Marin P. Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

P. Marin, "Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Please login to the repository to save this object to your list.