prikaz prve stranice dokumenta Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća

Kučan, Petra
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Nutrition Science

Cite this document

Kučan, P. (2014). Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465

Kučan, Petra. "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465

Kučan, Petra. "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465

Kučan, P. (2014). 'Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465

Kučan P. Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465

P. Kučan, "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465

Please login to the repository to save this object to your list.