University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Nutrition Science
Cite this document
Cvetnić, M. (2015). Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511
Cvetnić, Maja. "Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511
Cvetnić, Maja. "Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511
Cvetnić, M. (2015). 'Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511
Cvetnić M. Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511
M. Cvetnić, "Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511