University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cite this document
Tireli, K. (2014). Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799
Tireli, Karla. "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799
Tireli, Karla. "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799
Tireli, K. (2014). 'Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799
Tireli K. Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799
K. Tireli, "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799