prikaz prve stranice dokumenta Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge

Mrmić, Mateja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Organic Chemistry

Cite this document

Mrmić, M. (2015). Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608

Mrmić, Mateja. "Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608

Mrmić, Mateja. "Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608

Mrmić, M. (2015). 'Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608

Mrmić M. Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608

M. Mrmić, "Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608

Please login to the repository to save this object to your list.