prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina

Mofardin, Irena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory of Thermodynamics

Cite this document

Mofardin, I. (2013). Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018127

Mofardin, Irena. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018127

Mofardin, Irena. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018127

Mofardin, I. (2013). 'Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018127

Mofardin I. Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018127

I. Mofardin, "Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018127

Please login to the repository to save this object to your list.